Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Kaffebønner - Kaffe
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Kaffebønner

Kaffebønner

I enhver restauration ved vi, at det er vigtigt, at man kan servere kaffe for sine gæster. Og her er kaffebønner noget, som man bare aldrig kommer udenom.

Med kaffebønner kan du brygge løs

Noget af det vigtigste du skal bruge for at kunne servere en god kop kaffe er naturligvis kaffebønner og her står Barlife klar til at levere, da vi har mange forskellige slags kaffebønner. Hvis du har en café kommer du slet ikke udenom at kunne servere kaffe for dine gæster. Du vil opleve, at mange rent faktisk udelukkende kommer ind i cafée for netop at drikke kaffe. Og her er det selvfølgelig nødvendigt, at du har nogle kaffebønner, som du kan brygge på. For hvis folk oplever, at de kan være sikre på, at få en god kop kaffe på din café så er du sikret, at de kommer igen. Og hvis den endda er ekstra god, så vil du opleve, at de nok skal sige til deres venner og bekendte, at de lige bør snige sig forbi din café og opleve de lækre kaffebønner, som du laver magi ud af. 

Mange mærker, meget kaffe

Vi ved, at det er meget individuelt hvad folk bedst kan lide af kaffe, for der er nogle, som mest er til den mørke og lidt bitre kop kaffe og så er der igen nogle, som er meget mere til den lidt sødlige kop kaffe. Og det som afgør hvordan kaffen smager er de kaffebønner, som der brygges på. For hvis du er en inkarneret kaffedrikker og ikke er så meget til te, så vil du vide, at det betyder meget hvilke kaffebønner, der bruges til at brygge kaffe. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Derfor har vi hos Barlife et stort udvalg af forskellig kaffe med mange forskellige kaffebønner for at gøre sandsynligheden stor for, at du lige nøjagtigt finder de kaffebønner, som du kan lide og som behager dig. Et af de mærker af kaffebønner, som vi har er Gevalia, som de fleste i landet nok kender. Det er en klassisk bønne, som er rigtig god, især når man tænker over prisen. Vi har mange forskellige kaffebønner af dette mærke og vi hører ofte fra vores knder, at lige netop deres yndlingsbønne var at finde. En af de nye pakker, som vi har er en type, som også har vist sig at være meget populær. I takt med at flere og flere heldigvis begynder at tænke mere på miljøet, så vinder der også flere produkter frem som er bæredygtige. Det gælder blandt andet også Gevalia kaffebønner. For faktisk kan du købe kaffebønner fra netop dette mærke, som er bæredygtige, hvilket har noget at gøre med måden hvorpå den laves.

De hel sorte kaffebønner

Et andet mærke, som vi også fører er Cafe Noir, som også er elsket af mange landet over. Denne bønne er en smule mere bitter, hvilket er årsagen til navnet. Blandt andet kan du købe kaffebønner af denne type i en pakke med et kilo. Disse kaffebønner kan du så transformere til det rene magi ved hjælp af kaffemaskiner, som du også kan finde hos os i mange forskellige afskygninger. Et andet mærke, som vi er meget stolte af er Nordic Roast. Det er kaffebønner, som er kendetegnet ved at have en meget høj kvalitet, som sjældent ses lignende. I en pakke er der 500 gram og hvert et gram af disse kaffebønner er af den højeste kvalitet, som du kan forestille dig. Vi kan også tilbyde dig kaffebønner fra mærket Lorenzo Aroma, som også er kendt i hele landet for at være rigtig gode og at have en kraftig og meget lækker smag.