Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Clean Drop - Kaffe
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Clean Drop

Clean drop

Hvis du har en kaffemaskine, der skal rengøres eller renses så er Clean Drop formentligt lige noget for dig.

Hos os finder du Clean Drop

Hos Barlife er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder forskellige former for Clean drop, som der måske er mange, som ikke umiddelbart ved hvad er. Men Clean Drop er et produkt, som du bruger når du står og skal rense din kaffemaskine. Også ved en almindelig rengøring af kaffemaskine kan du anvende Clean Drop med et godt og rent resultat. Det er dog ikke kun hvis du skal rense eller rengøre kaffemaskinen, at du kan anvende dette rengøringsmiddel Clean Drop. For du kan også sagtens tage Clean Drop i brug, hvis du står og skal have rengjort en kaffekande. For som alle ved så er kaffe noget, som sætter sig i kanderne og derfor vil det altid være nødvendigt, at man sørger for, at man har noget rengøringsmiddel, som kan rengøre kanderne på en måde, så de rent faktisk holder sig rene. Også til afkalkning vil du opleve, at Clean Drop gør underværker. For ved at bruge dette middel kan du nemlig få både kaffemaskiner og kaffemaskiner helt fri fra kalk. Dette skyldes den avancerede teknologi, som ligger bag dette rengøringsmiddel.

Et stort sortiment

Som du hurtigt vil kunne se på Barlife så har vi et sortiment, som dækker det meste. Det vil sige, at de fleste ting og produkter, som der forhandles for netop Clean Drop, er ting, som vi har og kan tilbyde vores kunder. Clean Drop er helt konkret nogle tabletter, som har en utrolig god evne til at opløse blandt andet kalk. Det er dog ikke kun kalk, som du kan fjerne. For med disse tabletter kan du nemlig også fjerne de rester af kaffe og te, som altid vil være tilbage når man enten har drukket kaffe eller te. Selvom kaffe normalt farver meget grunden den mørke farve, så er det dog især tedrikkerne, som er glade for Clean Drop. Det skyldes, at te ofte sætter sig i kanderne, og det kan kræve meget gnidning at få det af igen. Men ikke med Clean Drop, for hvis du anvender dette middel så behøver du slet ikke gnide for i stedet kan du blot tage en tablet i kanden og så vil du meget snart have en kande helt fri for kaffe og te. 


Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Følg anbefalingerne

Hvis du vil få det optimale ud af at anvende Clean Drop så er der nogle anbefalinger, som du bør tage højde for. Blandt andet er det sådan, at hvis du er en daglig nyder af kaffebønner, og simpelthen ikke kan komme igennem morgenen og resten af dagen uden mange kopper mokka, så er anbefalingen, at du renser dine kaffemaskiner hver 14. Dag. Men dette er dog kun hvis du hver dag har kaffemaskinen i brug. For kaffekander er situationen en lidt anden fordi, at kaffekander faktisk behøver mere rengøring. Hvis du anvender dine kander hver dag så anbefales, at du bruger Clean Drop hver uge. Dette er selvfølgelig ikke noget, som du skal gøre, men det er blot en anbefaling, som kan sikre dig, at du med dine kander vil opleve den helt optimale vedligeholdelse.

Midlet Clean Drop har mange fordele

Noget af det gode ved disse produkter er, at de er helt lugt- og smagfri. Det vil sige, at din næse slet ikke vil blive forstyrret af, at du bruger Clean Drop. Heller ikke din mund og din smagsløg vil blive forstyrret når du sidder og nyder en god kop kaffe. For smagen af Clean Drop er smagen af ingenting, hvilket betyder, at du slet ikke kan smage, at kaffemaskinen eller kaffekanden er blevet rengjort med det pågældende middel.