Indlæser...

Kaffe formalet 1 kg Bæredygtig/Øko - Gevalia

Varenummer
9281
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

319,00 kr.

Beskrivelse

Kaffe formalet Bæredygtig/Øko fra Gevalia er for den bevidste kaffedrikker

Gevalia Professionel Økologisk kaffe er produceret på en bæredygtig og omhyggelig måde. Når kaffen har Rainforest Alliance symbolet, betyder det at den er håndplukket, med respekt for naturen rundt om farmene. Bønnerne her er Arabica bønner fra Sydamerika, og det giver en mild kaffe med en markant og let frugtsmag. Den har en fin balance mellem det syrlige og den runde eftersmag.  Det er den bevidste kaffedrikker der vælger bæredygtig produceret kaffe – det giver en god smag i munden på flere måder.

Økologisk kaffe
Flere og flere vælger kaffe, der er økologisk opdyrket og produceret, og det betyder at kaffebønnerne er fri for nogen form for kunstige sprøjtemidler, der ofte bruges af konventionelle farmere, for at få flere bønner ud af marken. Det koster på naturkontoen, og nogle af sprøjtemidlerne fortsætter i fødekæden og direkte til kundens kaffe. Det undgår du ved at vælge denne variant. Det er et bevidst tilvalg af sundere kaffe.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna