Indlæser...

Kaffe formalet 1 kg Bæredygtig/Øko - Gevalia

Varenummer
9281
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

239,00 kr.

Beskrivelse

Bæredygtig/Økologisk formalet kaffe fra Gevalia

Gevalia tilbyder en bæredygtig og økologisk formalet kaffe, der er perfekt til den bevidste kaffedrikker. Denne kaffe er produceret på en omhyggelig og bæredygtig måde, og bærer Rainforest Alliance symbolet, hvilket betyder, at den er håndplukket med respekt for naturen omkring farmene.

Denne kaffe er lavet af Arabica bønner fra Sydamerika, hvilket giver en mild smag med en markant og let frugtagtig smag. Den har en fin balance mellem det syrlige og den runde eftersmag, hvilket resulterer i en behagelig smagsoplevelse.

Ved at vælge denne økologiske kaffe undgår du kunstige sprøjtemidler, der ofte bruges af konventionelle farmere for at øge udbyttet. Dette er bedre for både naturen og din sundhed. Med Gevalia's bæredygtige og økologiske kaffe kan du nyde en god kop kaffe med god samvittighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna