Jägermeister FL 70

189,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
16344

Beskrivelse

Jägermeister

 
Alkohol: 35%
Indhold: 70 cl.
Land: Tyskland
 
Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud. Dette koncentrat, som har en alkoholstyrke på knap 70%, lagres på store egetræsfade i mindst 12 måneder; først da opnås den helt perfekte kvalitet.
 
Jägermeister indeholder 56 forskellige planter/rødder/frugter/blomster. Her er et lille udpluk af dem: Rabarberrod, ensianrod, angosturabark, bynke, lavendelblomster, melisse, pimpinelle, fennikelfrø og lakridsrod. Derfor er Jägermeister heller ikke markedets billigste bitter. Navnene på de øvrige ingredienser vogter Jägermeister over som en dyb hemmelighed.
Jägermeister er i dag blandt verdens 10 største internationale brands.
Reklamefilm med slogan'et "serve ice cold" har trukket mange nye tilhængere til og har givet Jägermeister lidt af en revival. Reklamefilmene er i øvrigt skabt og udviklet i Danmark.
Den klassiske måde at nyde Jägermeister Bitter på er som et iskoldt shot, enten alene eller sammen med øl. Men den kan også bruges i forskellige cocktails, eksempelvis i en Root 56 Jägermeister med ginger beer. 

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps