Indlæser...

Isterningbakke runde kugler 2cm

Varenummer
17467
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

60,00 kr.

Beskrivelse

Sjov isterningbakke formet som runde kugler

De fleste er nok vant til, at de isterninger, som man køber altid er nødt til at have minimum én side, som er helt glat, men det er dog ikke altid sådan, at virkeligheden behøver at være. For denne isterningebakke laver nemlig andre former, for den laver nogle runde kugler, som jo ikke er glatte noget sted. Og det gør, at disse isterningebakker skiller sig lidt ud. Og det vil endda se meget fint ud i din drink, at du deri kan hælde disse fine isterninger i, som er lavet af runde kugler, som hver måler 2cm, og det er noget, som man nok skal nyde meget at kigge på fordi, at det ser så fint ud. Og noget andet, som det gør er også, at denne isterningebakke kan lave rigtig mange fordi, at kuglerne er små.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna