Indlæser...

Isskovl med huller - stål

Varenummer
9219
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

86,00 kr.

Beskrivelse

 Isskovl med huller - stål

 
Isskovl i stål med huller. Denne isskovl i stål er perfekt til dig, der ikke er nærig med dine drinks. Den sørger med sine huller nemlig for, at alt overskydende smeltet is ryger ud at skovlen, så vandet ikke kommer med over i drinken. Og du sikrer dig derfor, at dine drinks ikke bliver for tynde. Skovlen gør det med sin form nemt for dig at transportere isen fra fryseren og over i drinken. Med dens design gør den det nemlig nemt at opsamle isen i bunden på skovlen til den er ovre i glasset. Designet, der nærmest er glasformet, gør også, at skovlen nemt kan vendes ned i et glas, og du sikrer dig dermed, at alt is kommer ned i drinken, og ikke på bordet. Dermed er du også sikret en ren og ikke mindst tør bar aftenen ud. Isskovlen er uundværlig for dig, der ønsker en nem og bekymringsfri aften, og til dig, der ikke er fedtet, når du mikser dine drinks, men derimod ønsker at skabe den bedste og rundeste smagsoplevelse hos dine kunder. 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna