Indlæser...

Isskovl med huller - stål

Varenummer
9219
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Isskovl med huller - Perfekt til dine drinks

Denne isskovl i stål er det ideelle redskab til dig, der ønsker at lave perfekte drinks. Med sine huller sikrer skovlen, at overskydende smeltet is let kan drænes, så vandet ikke fortynder dine drinks. Dette sikrer, at dine drinks forbliver velsmagende og ikke bliver for tynde.

Isskovlen er designet til nem transport af is fra fryseren til glasset. Den unikke form gør det let at opsamle isen i bunden af skovlen og overføre den til glasset. Det glasformede design gør det også nemt at placere skovlen i glasset, så al isen havner i drinken og ikke på bordet. Dette sikrer en ren og tør baroplevelse.

Denne isskovl er uundværlig for dig, der ønsker en nem og bekymringsfri aften, og som ønsker at skabe den bedste smagsoplevelse for dine kunder. Den er også perfekt til dig, der ikke ønsker at blive fedtet, når du mikser dine drinks.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna