Indlæser...

Isskovl 25 cl. hvid plast

Varenummer
9314
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

47,00 kr.

Beskrivelse

Isskovl med godt greb giver bartenderen bedre effektivitet på jobbet

Som bartender er det vigtigt, at arbejdsforholdene er i orden, og at man har det rette udstyr til at betjene sine gæster. Først og fremmest for gæsternes skyld, men også for ansattes. Bedre udstyr betyder hurtigere ekspedition af serviceydelser, og bedre arbejdsstillinger, bedre helbred og så videre. Med denne isskovl i hvid, som er lang og lav i formen, gør det nemt at arbejde med isterninger i baren.

Mindre spild af is og tid
Den lave og lange form giver bedre plads til de smalle glas, og dermed er chancen for at hælde isterninger ved siden af meget mindre. Det reducerer spild af is og spild af tid, hvis man hele tiden skal genfylde skovlen, for så igen at spild halvdelen. Vælg den helt rigtige model til din bar, og tag hensyn til den størrelse glad der findes i baren.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna