Indlæser...

Isle of Fionia Peated Sinlge Malt ØKO FL 70

Varenummer
689695
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.019,00 kr.

Beskrivelse

Isle of Fionia Peated Single Malt ØKO - En Bemærkelsesværdig Økologisk Whisky

Isle of Fionia Peated Single Malt ØKO er en imponerende økologisk single malt whisky fra Danmark. Denne whisky er skabt med stor omhu og dedikation til håndværket og kombinerer den klassiske røgede karakter af peated malt med en økologisk tilgang.

Med en indholdsstørrelse på 70 cl og en alkoholprocent på 48%, er Isle of Fionia Peated Single Malt ØKO en kraftfuld og smagfuld whisky. Den byder på en intens og dyb smag, der er præget af røget torv og en subtil sødme. Du vil også opdage nuancer af tørret frugt, vanilje, karamel og en let saltet undertone. Denne single malt whisky har en kompleksitet, der udvikler sig i glasset og efterlader en vedvarende eftersmag.

Isle of Fionia Peated Single Malt ØKO er et fantastisk eksempel på dansk whiskyproduktion og er et must-have for enhver whisky-entusiast eller samler. Med sin økologiske profil og unikke smagsprofil er denne whisky en sand fornøjelse at nyde og dele med andre.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna