Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

PineApple lampen fra Dyberg-Larsen
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

PineApple Lampe - Dyberg larsen

Dyberg-Larsen står bag en lang række af de helt store lampeklassikere og PineApple serien er ingen undtagelse. PineApple serien har med sit smukke og minimalistiske udtryk, virkelig formået at skabe vejen frem for producenten Dyberg-Larsen.

Dyberg-Larsen blev stiftet i 1997 og har i dag mange ansatte på den danske fabrik i Asperup, hvor 99 % af pendlerne produceres og samles. I 2010 startede Dyberg-Larsen samarbejdet med den danske og verdenskendte designer Frank Kerdil, hvilket har resulteret i blandt andre denne luksuriøse og stilfulde PineApple serie.

Designet gør pendlerne anvendelige i stort set alle hjem og rum, med deres elegante og stilfulde udseende. Designet er inspireret af den smukke frugt ananassen, med de mange firkantede plader. Pendlernes plader er fremstillet af enten akryl eller aluminium.

Her på barlife.dk tilbyder vi et lækkert udvalg af PineApple pendler, i forskellige størrelser og farver. Vi har pendlen i hvid, ”mirror” og kobber – størrelsen afhænger af farvevalget.

Fælles for alle pendlerne i PineApple serien er, at de leverer et smukt og diffust lys. Uanset om de er tændte eller ej, er de en fryd for øjet. De er smukke at have hængende separate, men er også fantastisk flotte at have hængende i flok med andre medlemmer af serien.

Den hvide PineApple pendel er både til det traditionelle danske hjem og det ny moderne minimalistiske hjem, da det med sit neutrale og smukke udseende passer ind i stort set alle hjem og rum. Pendlens plader er af akryl og reflekterer lyset smukt ud i rummet. Denne fås i størrelserne xs-large, hvorfor den er super alsidig og kan kombineres på kryds og tværs!

Mirror pendlen er et fantastisk bevis på at en klassiker sagtens kan krydses med et ny moderne touch. Pendlen er smuk og iøjefaldende, hvad enten den er tændt eller ej. Den er fantastisk at have hængende alene, men også i kombination med andre pendler fra serien eller serierne på tværs. Mirror pendlen fås i størrelserne small til large, hvilket også gør denne utrolig alsidig.

Sidst men absolut ikke mindst, har vi også den smukke PineApple pendel i kobber. Denne er til dig der ikke synes at den almindelig PineApple er nok og ønsker ekstra elegance og et lidt retro touch. Lige nu føres den kobberfarvede kun i størrelsen xs, men til gengæld leveres den som et sæt á to pendler. Designet er fuldstændig det samme som den traditionelle hvide xs PineApple pendel, men som sæt får du større frihed til at vælge hvor og hvordan pendlerne skal hænges.

Uanset hvilken type pendel du er mest til, kan du læse meget mere om den enkelte pendel ved at klikke dig videre. Vi gør meget ud af at give dig en fyldig beskrivelse af produktet, men skulle du have yderligere spørgsmål, skal du endelig kontakte os. Brug fx vores smarte online support nede i højre hjørne!

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side