Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Momentum Lampe - Dyberg Larsen - Lamper - Interiør
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Momentum Lampe - Dyberg Larsen

Dyberg-Larsen Momentum lampe

Danske Dyberg-Larsen har efterhånden skabt en masse opmærksomhed, for sine mange populære serier af lamper og pendler i alle afskygninger. Fælles for dem alle, er vedligeholdelsen af de danske design traditioner. Med næsten 20 år bag sig, er det ikke få fantastiske serier det er blevet til. En af dem, er denne smukke Momentum serie. Endnu en klassisk og utrolig stilren lampe.

Denne elegante lampe er en fantastisk kombination af den klassiske skomagerlampe og nutidens modetendenser. En meget simpel og stilren, men alligevel også iøjefaldende lampe. Lampen skiller sig en smule ud med sit design, men på en god måde. Du får her kvalitet for pengene og ikke mindst en unik lampe.

Den har allerede vundet mange danskeres hjerter! Den er særligt populær i køkkenet over familiens spise- og køkkenborde, samt i stuerne rundt omkring i landet.

Den matte hvide lampe er smuk og alsidig, hvorfor den kan kombineres med de fleste typer hjem og stilarter. Der medfølger 3 meter stofledning. Farven på ledningen, afhænger af farven på fatningen. De findes i følgende kombinationer; sølv fatning og grå stofledning, kobber fatning og sort stofledning, samt hvid fatning og hvid stofledning. Alle typer fatninger passer utrolig godt til lampen og kan ses, hvis du klikker dig videre. Her vil du også kunne læse en mere dybdegående beskrivelse af lampen og dens funktioner.

Den blanke sorte lampe er lidt mere iøjefaldende og ”tyngende”, men stadig utrolig smuk. Overfladen er blank, hvilket giver den et ekstra råt touch. Til denne medfølger der ligeledes 3 meter stofledning i kombinationerne; sølv fatning og grå stofledning eller sort fatning og sort stofledning. Begge dele passer flot til lampen.

Den matte grå lampe er igen en neutral, men smuk lampe. Denne leveres med 3 meter stofledning i følgende kombinationer; sort fatning og sort stofledning, sølv fatning og grå stofledning, samt kobber fatning og sort stofledning. Lampen er som de andre utrolig alsidig og allerede meget populær hos danskerne.

Fælles for lamperne uanset farve er, at de oplyser rummet utrolig godt. De fungerer derfor til at hænge uafhængig af andre lamper, men er smukke at have hængende som par. Lampens stilrene og neutrale udseende, gør den brugbar både i privaten – men også i professionelt øjemed. Dens belysning er også god i arbejdssammenhænge, hvorfor den er egnet til både kontorer og receptioner.

Klik dig ind under de forskellige lamper og få meget mere information. Skulle du have nogle spørgsmål, kan du med fordel benytte vores online support nede i højre hjørne af browseren. Her sidder vi klar til at besvare dine henvendelser bedst muligt. Skulle vi være offline, får du et svar fra os hurtigst muligt.

 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side