Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Milano Lampen - 3 forskellige farver af den tidsløse succes
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Milano Lampe - Dyberg Larsen

Dyberg-Larsen har næsten 20 år bag sig og bliver ikke mindre populære som tiden går. Mange danskere er allerede ellevilde med danske Dyberg-Larsens mange fantastiske pendler og lamper. De bliver ved med at lancere smukke serier og Milano serien her er absolut ingen undtagelse!

En serie af klassiske lamper i smukke farver. Endnu en type lampe der passer ind i de fleste danske hjem og lyser rummet flot op. Lampen er smuk at have hængende uafhængig af anden lyskilde, men er smuk i grupper af to eller flere. Lampen findes i kobber, hvid, sort og mat grå. Dertil findes den i 3 størrelser, som er smukke at kombinere på kryds og tværs. De tre størrelser er henholdsvis 140*140 mm., 190*190 mm. og 300*300 mm.

Du kan bruge lampen i en gruppe i hjørnet af rummet, men den egner sig også særdeles godt som lyskilde over familiens samlingspunkt ved køkkenbordet. Lampen er en smuk kombination af nutidens modetendenser og dansk klassisk tradition, hvilket gør den utrolig alsidig. De 4 farver er alle nogle der passer ind alle steder, da de er er så alsidige og neutrale, men alligevel utroligt smukke. Farverne kobber, sort og hvid er alle blanke lamper, hvor den grå er mat. Indvendigt er alle lamperne hvide, hvilket reflekterer lyset smukt ud i rummet. I bunden har lampen er kanten ombukket indad, hvilket giver den sidste fine detalje.

Lamperne er utroligt populære i de danske køkkener, men egner sig til de fleste rum. De vil være smukke i hjørnet af stuen eller over sofabordet, men også i soveværelset over kommoden eller på hver side af sengen. Også til professionelt brug i en reception er den set. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Den hvide lampe er så nem at implementere stort set alle steder, da den hurtigt falder i et med rummet. Det samme gælder den sorte lampe, der i sin alsidighed hurtigt vil passe ind.

Den matte grå lampe er den mere neutrale. Denne er særligt smart, da fedtfingre og andet ikke ses så let.

Den kobberfarvede lampe er mere iøjefaldende og smuk, den er lidt mere sprælsk end de andre – men alligevel er det en farve der passer godt med de fleste andre farver.

Fælles for dem alle er, at det ikke er en lampe du lige går hen og bliver træt af. Det alsidige design er utrolig tidsløst og vil ikke lige gå af mode. 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side