Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Luxpo Lampen fra Dyberg Larsen et moderne valg
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Luxpo Lampe - Dyberg Larsen

Dyberg-Larsen Luxpo serien

Dyberg-Larsen er en efterhånden meget anerkendt lampe producent, med næsten 20 års erfaring. Dyberg-Larsen er stiftet i 1997 på Fyn af Karin Larsen og står bag en lang række serier af smukke lamper i alle afskygninger, særligt anerkendte for bl.a. PineApple serien der hurtigt vandt danskernes hjerter. 99 % af deres lamper produceres og samles på den danske fabrik i Asperup og sælges også i Norge, Sverige, Frankrig og Holland.

Dyberg-Larsen er også hjernen bag denne fantastiske klassiker, der er moderniseret og lanceret igen. Luxpo lamperne vandt hurtigt danskernes hjerter og er allerede en del af mange danske hjem. Luxpo findes både som gulvlampe og pendel – og fås i flere størrelser.

Endnu en lampe der i sin enkle og smukke form, kan implementeres i stort set hvilket som helst hjem i samspil med de fleste stilarter. Lampen er – uanset om det er gulv- eller loftlampe – en fantastisk lyskilde, og er dermed ganske velegnet som både arbejdslampe og til at oplyse rummet. De fungerer både som ene lyskilde, men er fantastisk smukke i grupper i forskellige kombinationer.

Luxpo gulvlampen finder du naturligvis som en del af vores fantastiske sortiment. Denne fås i hvid og sort, hvilket gør den nem at implementere i de fleste rum. Lampen er et klassisk dansk design, der møder vore dages modetendenser på en utrolig gennemført måde. Denne er en velegnet arbejdslampe, men også smuk at have som en del af stuens indretning.

De smukke Luxpo pendler har allerede vundet manges hjerter, med sit alsidige smukke design. Denne er fantastisk nem at implementere i de fleste hjem, specielt fordi den fås i et bredt udvalg af farver; guld, kobber, sølv, hvid, sort og grå. Hertil fås de i to størrelser á 14 og 19 cm. i diameter. Pendlerne uanset størrelser er smukke for sig, men går også rigtig godt i spænd med flere andre lamper af enten samme størrelse eller blandede kombinationer. Mix og match så det passer perfekt til dit hjem!

Lamperne er alle kompatible med LED-pærer, hvorfor de kan være rigtig både miljø- og energibesparende. Lamperne er for dig der søger elegance og alligevel et moderne element til hjemmet, til dig der ønsker en iøjefaldende smuk og alligevel ganske enkel lampe. Luxpo lampen gør pludselig indretningen meget sjovere!

Du kan finde meget mere information om den enkelte lampe, ved at klikke dig videre. Vi gør et stort arbejde ud af at levere fyldige beskrivelser, men skulle du have nogle spørgsmål skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Du kan med stor fordel benytte vores online chat, som du finder nede i højre hjørne af browseren. Vi sidder klar til at hjælpe dig og give dig en tryg og sikker oplevelse. Er vi ikke online samtidig med dig, vender vi tilbage snarest muligt!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.