Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Gulvlamper - Interiør
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gulvlamper

Gulvlamper

Hos Barlife kan vi sikre dig, at du ikke behøver at sidde derhjemme i mørke. For hos os har vi et bredt udvalg af lamper, som blandt andet består af et udvalg af gulvlamper i forskellige størrelser og typer.

Med gulvlamper står lyset fast

Noget af det du kan være helt sikker på det er, at hvis du står og skal have flot lys i lejligheden, villaen eller rækkehuset så kan du trygt finde det hos Barlife. Her har vi blandt andet et udvalg af gulvlamper, som du kan se nærmere på og vi er ret overbeviste om, at du nok skal finde noget, som du kan lide. Det at have et godt lys i et hjem er noget, som måske virker som en ret nem opgave. Men faktisk kan det af og til kræve meget planlægning at få den helt rigtige belysning, som man bliver tilfreds med. Dette skyldes, at det kan være svært at vide hvordan forskellige lamper ser ud når de er derhjemme og hvordan de fungerer sammen. Ofte har det dog også noget at gøre med hvilke pærer du vælger at købe. Så det vigtigste er at finde ud af hvilke lamper, heriblandt gulvlamper, som vil se bedst ud i dit hjem. Det kan også være, at du finder ud af, at du får brug for bordlamper, og det er naturligvis også noget, som vi kan hjælpe dig med.

 


Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

En lampe i lag

Hos Barlife kan vi blandt andet tilbyde dig gulvlamper, som en del af serien ’Pineapple’. Disse gulvlamper er yderst dekorative og giver et dejligt varmt lys. Disse gulvlamper har alle en lang fod i rustfrit stål og på toppen har de naturligvis en lampe, som er selve lyskilden. Det er i dette tilfælde især toppen, som er karakteristisk når det kommer til disse gulvlamper. For hvor selve stilken er meget klassisk og ser ud, som sådanne nogle normalt gør, så er det toppen, som får meget opmærksomhed fra folk. På trods af, at navnet leder tankerne hen på en eksotisk frugt så er det dog ikke kun en ananas, som disse gulvlamper ligner. For faktisk kan de også minde meget om en kogle. Det skyldes, at de har de samme blade, som både har en rund form samtidig med, at de er lidt spidse i det. Dette er helt ligesom den fine grankogle, som vi finder i skovbunden og tager med hjem til pynt i hjemmet.

Med flere gulvlamper er der mere lys

Hvis du mener, at du ligeså godt kan købe flere gulvlamper når du alligevel er på udkig, så kan du sagtens købe flere af netop denne type lampe. For selvom det primære formål med lampen er, at den skal give et godt lys, så er det bestemt heller ikke et minus, at den tilmed er et udtryk for flot interiør, som vil være nogle pyntegenstande i sig selv. Det er dog ikke kun i denne ’frugt’-serie, at du kan finde flotte gulvlamper. For faktisk kan vi hos Barlife også tilbyde dig andre gulvlamper. Vi kan også med stolthed tilbyde dig gulvlamper af mærket Luxpo, som er en mere klassisk gulvlampe, som har et meget fokuseret lys, hvilket gør den rigtig god at læse med. Den kan fås i sort og har en mindre top end den anden slags lampe. Foden er den samme, som de andre gulvlamper udover, at denne fod er sort og ikke sølvfarvet. Disse gulvlamper kan dog også fås i hvid, hvilket vil passe godt til et hjem, hvor der er mange hvide ting. Med en hvid lampe, vil lyset også blive endnu skarpere da den hvide farve vil være med til at reflektere lyset.