Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Bordlamper - Interiør
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Bordlamper

Bordlamper

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du er på udkig efter bordlamper til dit hjem, da vi her hos Barlife kan tilbyde dig forskellige bordlamper.

Når bordlamper er som en ananas

I nogle tilfælde vil du opleve, at de bordlamper, som du finder på Barlife hjemmeside er formet næsten lige præcis som en ananas. Og når du så ser navnet på disse lamper, så vil du heller ikke ligefrem undre dig for navnet på disse bordlamper er nemlig Pineapple. Det er ikke kun som bordlamper, at du kan finde disse lamper, for du kan også finde dem som lamper, som du kan hænge op i loftet så de kan give rigtig meget dejligt lys i hele dit hjem. Men hvis du udelukkende ønsker, at disse lamper skal pynte på dit bord og at det kun er her, hvor du ønsker, at der skal være lys så er det bordlamper, som du skal ud og kigge på. En af de absolut mest populære lamper fra Barlife er den såkaldte Pineapple lampe. Den er karakteriseret ved at have mange lag, som til forveksling meget nemt kan ligne en ananas. Det er det spidse og lidt pjuskede look, som får den til at ligne en ananas og det er vores erfaring, at det netop er dette, som gør, at vores kunder er vilde med denne lampe. 


Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Ananas med og uden fod

Den fine Pineapple lampe kan fås som forskellige bordlamper. Den model vi har flest af, er modellen, som udelukkende er selve ’hovedet’ på denne frugtlampe. Det vil sige, at denne lampe ikke har nogen fod, men simpelthen står selv på bordet. På den måde kan den næsten også komme til at ligne en fin anemone eller en anden blomst, som flyder på vandet eller på en anden flade. De bordlamper, som ser sådan ud er meget dekorative, og uanset om du vælger at placere dem på et bord, en glasplade eller måske en cafébar, så vil den pynte. Hvis man ikke ved, hvilket barpynt man skal have i sin bar, er disse bordlamper en oplagt mulighed. Disse bordlamper giver nemlig et smukt lys, da lampen sørger for, at lyset lige netop trænger ud gennem de store, spidse blade. Du kan også få disse bordlamper med en fod på, og de har et andet udtryk end dem uden fod. Det der karakteriserer dem er, at de består af en lampeskærm, som er de fine blade og udover det består de så af en fod, som er lavet i et stålmateriale. På den måde kommer lyset lidt højere op end hos de andre. Når det kommer til disse bordlamper, så kan man både vælge en version, hvor ’toppen’ vender op og nedad. Og hvad man vælger af disse to valgmuligheder er udelukkende et spørgsmål om hvad man synes er pænest. For det er naturligvis en helt individuel sag hvad man bedst kan lide, hvilket siger sig selv.

Vælg bordlamper i forskellige størrelser

Når du går på opdagelse hos Barlife for at se disse bordlamper så vil du lægge mærke til, at disse bordlamper findes i to forskellige størrelser. Du kan nemlig både købe en størrelse S og en størrelse XS. Dette er endnu et valg man skal tage og det kommer igen helt an på hvad man mener vil passe bedst til ens køkken, bar, café eller lignende. Også når det kommer til farver er der forskellige valgmuligheder, for disse smukke bordlamper kan du nemlig både finde i en klassisk hvid og i en lyseblå farve, som hedder ’mirror. Man kan også finde bordlamper, som har en kobberfarve, hvilket der også er mange, der vælger da det kan se pænt ud når de er hængt op.