Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Bar indretning - Interiør
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Bar indretning

Bar indretning

Hvis man har tanker om at starte en bar op, er det naturligvis vigtigt, at have de rigtige redskaber, men noget som også er meget vigtigt er, at man har noget flot barindretning, som gæsterne kan nyde når de kommer til din bar.

Find en barindretning, der passer til konceptet

Konkurrencen blandt forskellige barer og beværtninger har aldrig været større, hvorfor der er et stort behov for, at man gør hvad man kan for at adskille sig fra alle de andre. Og måden hvorpå man gør dette er ved meget hurtigt at finde et bestemt koncept, som det så er vigtigt, at man overholder efterfølgende. Blandt andet kan dette koncept komme til udtryk ved den barindretning, som man vælger. Hos Barlife kan vi bidrage med mange forskellige genstande, som falder ind under kategorien barindretning, og vi kan understøtte mange forskellige koncepter. Hvis for eksempel du har en bar, som har et Heineken tema så kan vi bidrage med wetstop barløber, som er en slags barmåtte, som du kan placere på baren. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Når folk så kommer til din bar, så vil ingen være i tvivl om, at der her er tale om en bar med et udtalt Heineken tema, og det vil se godt ud, at du også efterlever dette tema så gennemført ved at have ting, som vedrører netop dette. Denne barløber er på hele 89 cm, hvilket gør, at den er ret stor. Og at have sådan noget barindretning vil også gøre, at du måske kan blive sponsoreret af selvsamme ølmærke. For det er sådan, at hvis du vælger at have dette pågældende koncept er det meget muligt, at de står klar til at sponsorere dig, så du slipper for at betale. Og hvis du gør meget ud af dette kan det være, at du ender med at kunne få meget af din barindretning gratis, hvis bare du reklamerer for forskellige firmaer. Så vinder begge parter. Og her gælder det også, at du kan forsøge at finde interiør, som passer til temaet.

Her finder du mange former for barindretning

Hos Barlife kan vi også tilbyde andre former for barindretning. Blandt andet har vi forkromet stander og reb til stander. Disse er gode at have når det ikke er alle, som må komme ind i restauranten eller baren. Derudover har vi også en gigant akryl martiniglas, hvor du kan have adskillige flasker i. Den ser sjov ud og vil uden tvivl tiltrække meget opmærksomhed.