Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Flotte Lamper fra Illumin, PineAppel, Luxpo, Milano - Stort ud valg af Lamper fra Dyberg Larsen
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Interiør

Interiør

Det er altid vigtigt at have styr på det interiør, som man omgiver sig med og det gælder især hvis man har en eller anden form for restauration eller på anden måde har et sted, hvor man inviterer folk indenfor.

Med interiør skabes hyggen

Hvis du går ind i en café vil du aldrig opleve, at du går ind i et helt klinisk rum, hvor der er helt sterile stole og borde og intet pynt og ingen lamper. For folk ønsker at give dig en god velkomst, hvilket man blandt andet gør med forskellige former for interiør. Noget af det, som folk bruger til at skabe en bedre stemning i en café er for eksempel lamper. For dette er en form for interiør, som bogstaveligt lyser det hele op. Med de rigtige typer kan du skabe et lys, lige som du vil have det. Hvis du primært er interesseret i et klientel, som inkluderer små børn, familier og andre lignende personer, så vil du formentligt vælge at have noget interiør, som inkluderer meget lys. For der skal ikke være den afdæmpede stemning, hvis du derimod er ude efter at folk skal besøge dig hvis de er på date, eller skal have en form for intim middag eller kop kaffe med nogen de holder af. Det vil sige, at du med interiør kan skabe det lys som du ønsker, og dette vil også være noget man ser udefra. For hvis man går forbi  et sted, som har noget lys, som man føler, at man bliver tiltrukket af, så vil man være mere tilbøjelig til at gå ind det pågældende sted og se. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Find interiør i enhver stil

Uanset hvilken type interiør du er på udkig efter vil du formentligt finde det her hos Barlife. For vi har noget til enhver smag og vi kan tilfredse både dem, som kan lide de ting, som er nogle man lægger meget mærke til, samtidig med, at vi også kan tilbyde vores kunder nogle produkter, som er mere diskrete og som i højere grad går i ét med rummet, men dog samtidig er med til at skabe en god stemning. Og det, at vi har så mange former for interiør er et meget bevidst valg, for vi mener, at netop det rette interiør er med til at skabe lige den stemning som du ønsker i din bar. Hos os kan du finde noget meget moderne interiør, så som lysestagen, der hedder ’Kobberspiret’. Denne lysestage er meget unik, hvilket den især er på grund af dens form, som er lidt utraditionel og som adskiller sig fra mange andre

Også interiør med elektrisk lys

Hos Barlife er det dog ikke kun lys, som er drevet af elektricitet, som du kan finde for du kan også finde belysning, som kræver elektricitet. Og dette kan også være med til at skabe en fantastisk hygge i en café eller på en bar eller en anden form for beværtning. Noget andet, som naturligvis er meget vigtigt er de møbler, som man vælger at købe fordi, at de har en stor betydning for hele opfattelsen af et givent rum. Det gælder både for, hvorvidt folk synes, at det er behageligt, at sidde det pågældende sted og det gælder, hvorvidt folk kan lide, at være det pågældende sted. Hos Barlife har vi noget interiør, som er rigtig sjovt. Det er nemlig interiør, som er møbler, men som faktisk ligner noget helt andet. For det der er tale om er faktisk stole og borde, som har præcis den samme udformning som en festlig og nyligt poppet champagneprop, som er lige til at sidde på.