Indlæser...

INSTANT POT DUO PLUS 8 9-IN-1

Varenummer
688804
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.699,00 kr.

Beskrivelse

Instant Pot Duo Plus 8 9-IN-1 - Den Ultimative Multifunktionelle Trykkoger

Denne Instant Pot Duo Plus 8 9-IN-1 trykkoger er den ultimative løsning til at tilberede næringsrige måltider på en hurtig og nem måde. Med dens 9-i-1 funktioner kan den erstatte op til 9 andre køkkenapparater, herunder trykkoger, hurtigkoger, risretter, langsom tilberedning, yoghurtmaskine, dampkoger, sautépande, madvarmer og suppegryde.

Denne trykkoger har et forbedret, letlukkende låg og et smart sous vide-program, der giver dig mulighed for at tilberede mad sous vide-stil. Den har også 12 intelligente programmer, herunder trykkoger, suppe/bouillon, kage, æg, ris, bønner/korn, grød/havregrød, sterilisering, slowcook, sautering, yoghurt og sous-vide.

Med den avancerede mikroprocessor og den nyeste teknologi fra tredje generation kan denne trykkoger overvåge tryk og temperatur, holde styr på tiden og justere intensitet og varighed af opvarmning automatisk. Dette sikrer pålidelige og konsistente resultater hver gang.

Denne trykkoger er også let at bruge med sine forudindstillede Smart Program-indstillinger. Du kan "indstille og glemme" og lave andre ting, mens din mad tilberedes sikkert og hurtigt. Den tætte tilberedningsrum gør ingen støj, afgiver ingen varme og udsender ingen lugt, hvilket gør den ideel til ethvert køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna