Indlæser...

INSTANT POT DUO CRISP 8 MULTI TRYKKOGER OG AIRFRYER

Varenummer
688806
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.949,00 kr.

Beskrivelse

Instant Pot® Pro Crisp™ + Air Fryer - Alt-i-et Vidunderet til Madlavning

Med Instant Pot® Pro Crisp™ + Air Fryer kan du koge, bage og lave mad som en professionel. Denne 8L trykkoger og airfryer kombinerer 11 forskellige madlavningsfunktioner i ét apparat, hvilket gør det nemt og bekvemt at tilberede dine yndlingsmåltider.

Med de to innovative låg kan du skifte mellem trykkogning, langsomt madlavning, dampning, sous vide, airfrying, ovnstegning, svitsning, bagning, grilling og dehydrering. Uanset hvad du har lyst til at lave, kan Instant Pot® Pro Crisp™ + Air Fryer klare det.

Den intuitive madlavningsstatusbjælke viser dig hvert trin i madlavningsprocessen, så du altid ved, hvad din Instant Pot laver. Lågene er nemme at skifte og rengøre, og det avancerede varmebeskyttelsesdesign sikrer, at dine hænder forbliver sikre under madlavningen.

Med EvenCrisp™-luftstrømmen kan du opnå sprøde og saftige resultater, der minder om friturestegning, men med op til 95% mindre fedt. Dette gør det muligt at nyde sunde og lækre måltider uden at gå på kompromis med smagen.

Opgrader dit køkken med Instant Pot® Pro Crisp™ + Air Fryer og oplev en ny verden af madlavning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna