Indlæser...

Instant ægnudler 400 g

Varenummer
684285
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

41,00 kr.

Beskrivelse

Ægnudler Instant 400 g fra Golden Dragon er skabt til at give dig en hurtig og lækker løsning til dine måltider. Disse ægnudler er fremstillet med omhu og er klar til brug på få minutter.


Når du koger Golden Dragon ægnudler, vil du opdage deres bløde og fyldige konsistens samt den autentiske smag af ægnudler fra østens køkken. De er ideelle til at absorbere smag fra saucer og ingredienser, hvilket gør dem perfekte til wokretter, nudelsupper eller som en sideskål.


Golden Dragon er et velkendt mærke inden for asiatiske fødevarer, der er kendt for deres kvalitet og autentiske smag. Når du vælger Golden Dragon ægnudler, kan du være sikker på at få en pålidelig og velsmagende oplevelse.


Ægnudler Instant 400 g fra Golden Dragon er perfekte til travle hverdage, hvor du ønsker at nyde en velsmagende og bekvemt måltid. De er også velegnede til studerende, på farten eller når du har lyst til noget lækkert og nemt at tilberede.


Forkæl dig selv med Golden Dragon Ægnudler Instant 400 g og nyd deres hurtige og velsmagende karakter. Tilføj dem til dine yndlingsretter og oplev den autentiske smag af ægnudler på en praktisk måde.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna