Illumin Lampe - Rubber20

449,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15809

Beskrivelse

Illumin Lampe - Elegante Rubber20 

Illumin Rubber20 er en DMU en lampe i Illumin serien som er nyttenkende og bryder aller grænser. Denne lampe adskiller sig fra alle de andre Illumin modeller både ved design og ved materiale brug. Det er denne nytænkning og anderledes design som har gjort den til en stor succes.
 
Rubber20 lampen er meget enkel i sin design men samtidigt giver den en meget unik og kompliceret look. Lampen er designet så den samles af 20 ens skærme og heraf navnet Rubber20.  Skærmene holdes på plads af 30 gummibåd som er fremstillet af naturlig gummi. Dette betyder at lampen er uhyre nem at sample og giver et sofistikeret look.
 
Lyset som lampen giver er meget difus, enkel og flot, ligesom tilfældet er ved alle Illumin lamper. Med en størrelse 35 cm i diameter er den velegnet til stort set alle rum, men grundet sin design er lampen i sit es når den placeres hen over spisebordet. Dem flotte lampe bliver endnu flottere når lyset tændes hvor alle design mæssige detaljer bliver fremhævet.
 
En stof ledning på 3 meter følger med denne lampe og giver dig mulighed for at placere lampen stort set hvor du har lyst til i enhver rum uden nogen besvær.

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps