illumin lampe - Magasin

799,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15784

Beskrivelse

Magasin lampe er den hidtil mest sjove og spændende design af Frank Kerdil

hvis navn er synonym med flotte lampe designs såsom PineApple serien og Illumin serien. Magasin lampen er en lampe som giver dig mulighed for at få en unik lampe som passer til lige præcist dine behov og din smag.
 
Boligindretning kan ikke blive nemmere og dette skyldes den alsidighed som Magasin lampen byder in med. For selv om den er designet med den velkendte Illumin princip som betyder at du selv skal samle lampen kan du gøre denne lampe til din egen ved selv at vælge hvor du vil placere de enkelte akryl plader og dermed opnå et unikt look og lampe design. Akryl pladerne er påtrykt med billeder fra ca. 300 sider af tidsskrifter og aviser fra forskellige lagre hvilket giver denne lampe en moderne og trendy look.
 
Lampen er 45 cm i diameter og bliver leveret med en hvid ledning på 1,5 meter hvilket giver di fleksibilitet nok til at placere lampen hvor som helst du vil. Og den moderne look gøre det muligt at matche denne lampe med stort set all form for møbler og væg farver. Du skal blot bestemme hvor den skal hænges op.

45cm
Mix
E27
Max 60W, 1.5m hvid plastledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna