Illumin Lampe - Guld Look

999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15807

Beskrivelse

Illumin lampe i flot Guld Look 

En af de mest eftertragtede og populære farver, uanset produktet, er guld farven. Det er blandt andet derfor af PineApple Guld Look er en meget berømt og eftertragtet lampe. Det er klart at Frank Kerdil designede denne lampe med succes for øjet. Den minimalistiske stil og de skarpe linjer passer meget godt med den flotte guld farve som lyser enhver rum op, uanset om lampen er tændt eller ej.
 
Boligindretning er blevet meget nemmere ved hjælp af PineApple Guld Look lampen i og med at den passer med mange forskellige farve og uanset hvilke møbler du har i rummet vil denne lampe passe godt. De kvadratiske blade som fastgøres til den poleret akryl sæt lysner helt op med den flotte gylden farve som udstråler elegance og overlegenhed på en og samme gang. På trods af dette er lampen ikke dyr og er meget nem at samle.
 
Lampen finde i en størrelse på 45 cm i diameter hvilket gør den meget passende til stort set enhver rum i din bolig. En ledning på 3 meter som er dækket med hvidt stof gør det muligt at placere denne lampe i alle hjørner og kroge ude de store vanskeligheder. Du skal blot vælge hvor den skal placeres.

45cm
Guld look
E27
Max 60W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps