Illumin Lampe - Follow Your Age

799,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15805

Beskrivelse

Illumin lampe med navnet "Follow Your Age" 

PineApple Follow your age lampen er den frække og moderne lampe i PineApple familien. Som titlen hentyder er lampen designet med en vis frækhed og en smule kækhed i sinde. Denne meget flotte lampe er meget anderledes end noget andet lampe på markedet. Den flotte design og de skarpe minimalistiske linjer gør den til en designmæssig mesterværk. Samtidig gør farvevalget at denne lampe skiller sig helt ud på en meget moderne og fræk måde.
 
Tanken med Follow Your Age lampen er at den kan følge dit barns udvikling mens den vokser og bliver mere moden. Når du føler at barnet er vokset fra den oprindelige lampe kan du ændre og skifte de forskellige plader med de medfølgende billeder og illustrationer. Dette betyder at Follow Your Age lampen aldrig bliver gammeldags eller kedelig for dit barn og dennes værelse. Lampen leveres med 40 fortrykte billeder som kan skiftes ud til Enhver tid.
 
Med sin størrelse på 45 cm er den tilpas stor til at tiltrække både barnets opmærksomhed  og enhver som kommer i nærheden af den. Med denne moderne barnelampe vil du med et gøre dit barns værelse til en moderne kunstværk hvilket vil inspirere dit barn igennem dennes hele opvækst.
 

45cm
Mix
E27
Max 60W, 1.5m hvid plastledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna