illumin lampe - Flower Power

799,00 kr
På lager
Varenummer
15782

Beskrivelse

Dyberg-Larsen lamper designet af Frank Kerdil

Er kendte for deres skønhed og kreative design. Dette gør sig også gældende for Flower Power lampen som er designet efter de samme principper som de meget eftertragtede PineApple lamper. Denne Illumin lampe er unik da den ikke er designet med rene linjer, men med bløde kurver som repræsenterer en flot blomst. Deraf navnet Flower Power.
 
Denne flotte lampe er designet af akryl plader som er skåret med bløde linjer og sat sammen så den ligner en stor blomst. Med en god LED pære vil du få en meget flot og diffus lys hvilket vil vække lampen til live. Når lampen er tændt vil samtlige akryl plader spille en bestemt rolle og sørge for det rum hvor lampen hænger, nærmest forvandles til et kunstværk.
 
Den hvide farve gør at lampen kan bruges i de fleste rum i enhver bolig uanset boligens design og interiør. Med en størrelse på 45 cm i diameter er den stor nok til at belyse et køkkenbord af sig selv, uden brug for yderligere lamper eller lys. Med lampen følger en 1,5 meter lang hvid ledning som diskret kan hænges og monteres med en loftsdåse som fuldender denne flotte designet. 


45cm
Hvid
E27
Max 60W, 1.5m hvid plastledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps