Illumin lampe - Cumulus

799,00 kr
På lager
Varenummer
15783

Beskrivelse

Flot Cumulus illumin lampe 

Har du nogensinde funderet over hvordan det vil føles at gå hen over skyerne. Nu kan du opleve denne følelse takket være Frank Kerdil’s designede Cumulus lampe som er formet som og inspireret af skyer. Denne usædvanlige lampe er en Frank Kerdil’s mest innovative lampe designs og giver dig mulighed for at lade fantasien vandre.
 
Da dette er en Illumin lampe er den designet efter den velkendte koncept hvor du selv skal samle lampen og dette kan gøres på under 11 minutter. Og ligesom andre Illumin lamper vil denne lampe følge dig resten af livet da den kan ændres og tilpasses efter dine ønsker og behov. Du kan bruge eget designede mønstre, prins og dine egne billeder for at skabe noget der er anderledes og helt dit eget. Det er i princippet kun fantasien og din egen kreativitet som sætter grænser
 
De flotte sky formede akryl plader er så unikke at du ikke behøver ændre noget for at få en speciel lampe. Når du samler den 45 cm store lampe kan du nemlig selv bestemme hvor de enkelte plader skal placeres og hvilken vej de skal vende. Selve lampen giver fantastisk flot lys med en diffus skær som vil berige enhver rum.
 

45cm
Hvid
E27
Max 60W, 1.5m hvid plastledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps