Illumin Lampe - Cascade

799,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15808

Beskrivelse

Illumin Lampe kaldet - Cascade 

Illumin Cascade er den seneste skyd på Illumin lampe stammen som er designet af Frank Kerdil for Dyberg-Larsen. Det som er meget kendetegnende for hele serien er at den kan samles på under 11 minutter og dette gør sig også gældende for Illumin Cascade lampen.
 
Denne flotte lampe er meget anderledes end alle de andre lamper i Illumin serien i og med at den ikke er lavet af faste plastic plader. Designet er unik hos denne lampe da den er laver af akryl plader som er blevet skåret i strimler. Dette giver et udtryk af elegance samtidigt med at den er meget moderne og hip. Denne vilde look er blevet meget populær blande de unge mennesker og de unge sjæle, som ingen aldersgrænse har.
 
Illumin Cascade er meget alsidig grundet sine anderledes og vilde design hvilket betyder at du kan placere denne lampe i enhver rum du kan forestille dig. Den passer godt i soveværelset, i spise stuen og ude på gangen. Med sin størrelse på 50 cm i diameter virker den slet ikke dominerende grundet sin flotte design. Den 3 meter lange stof ledning som følger med gør det meget nemt at placere lampen lige præcist der hvor du føler er den rette plads.

50cm
Hvid
E27
Max 60W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna