Illumin Lampe - Alu Look

999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15806

Beskrivelse

Illumin Lampe i Elegant Alu Look

Den flotte og minimalistiske design og stil er meget alsidig hvilket er tydeligt med PineApple Alu look lampen. Denne elegante lampe er tæt beslægtet med PineApple XS modellerne og dette er kun godt da denne design og stil er uovervindelig. Alu Look lampen kan bruges over alt, i stuen, hen over spise bordet eller ude på gangen. Valget er dit. Desuden er den lampe med sin Alu Look meget velegnet til et kontor eller et konference center.
 
Lampen fås i to forskellige størrelser, nemlig 35 cm og 45 cm. Dermed kan du selv vælge den størrelser som passer din rum bedst. Eller du kan vælge at anskaffe dig begge størrelse og hænge dem ved siden af hinanden for at få det meste ud af sammenspillet mellem disse to størrelser. Med lampen følger en 3 meter stof ledning hvilket gør denne elegante look komplet.
 
Der er intet efterladt tilfældighederne og alle detaljer er planlagt til punkt og prikke. Med en Alu Look har Frank Kerdil designet en moderne klassiker som er meget populær. Den er nem at samle og grundet sine flote og effektfuldt design giver lampen en meget flot belysning i enhver rum du vælger at placere den i. Mulighederne er mange.
 

35cm eller 45cm
Alu look
E14 eller E27
Max 60W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna