Indlæser...

Ice Rock hurtig vinkøler

Varenummer
680053
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

 Ice Rock Hurtig Vinkøler


Hold dine vine afkølet på kort tid med vores Ice Rock hurtig vinkøler. Denne innovative vinkøler er designet til at nedkøle dine vine hurtigt og effektivt, så du kan nyde dem kølige på ingen tid.


Vores Ice Rock vinkøler er lavet af høj kvalitet og er fyldt med et frysemedium, der hurtigt absorberer og holder på kulden. Du skal blot placere den i fryseren i et par timer, og den er klar til brug.


Når du er klar til at afkøle din vin, tager du blot vinkøleren ud af fryseren og placerer den i vinglasset eller vinkaraffen. Den vil hurtigt køle din vin ned og bevare den ved den ønskede temperatur i længere tid.


Vores Ice Rock hurtig vinkøler er perfekt til både hvide og røde vine, og den kan genanvendes igen og igen. Den er også nem at rengøre og opbevare.


Gør din vinoplevelse endnu mere bekvem og nyd din vin kølig og frisk med vores Ice Rock hurtig vinkøler. Oplev den hurtige nedkøling og bevaring af din vin i et praktisk og stilfuldt design.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna