Indlæser...

Hvidvins smagekasse Vol.2

Varenummer
696649
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 199,00 kr. Normalpris 329,00 kr.
Spar 40% (130 kr)

Beskrivelse

Vinsmagekasse: Verdenssmag i Hvidvin


3 flasker hvidvin fra forskellige regioner og producenter


Denne vinsmagekasse er en sand rejse i hvidvinens verden, der tager dig fra Spaniens solrige marker til USA's rige vinlandskaber og Tysklands klassiske vinregioner. Kassen indeholder:


1. **1 x Borsao Blanco Selecion 2021** - Denne spanske hvidvin er lavet primært på Macabeo-druen. Den er frisk og frugtig med noter af grønne æbler og citrus, suppleret af en let mineralitet. Perfekt til skaldyr og lette salater.


2. **1 x Woodhaven Chardonnay USA 2022** - Denne amerikanske Chardonnay byder på en rig smagsprofil med noter af tropisk frugt, vanilje og en smule eg. Den er velegnet til retter med fjerkræ eller cremede pastaretter.


3. **1 x Riesling ALTE REBEN Trocken Weingut Mehrlein 2022** - Denne tyske Riesling er lavet af druer fra gamle vinstokke og tilbyder en kompleks, mineralsk profil med noter af citrus og grønne æbler. Den er ideel til fiskeretter og asiatisk mad.


Anbefalet til:


Denne kasse er perfekt til den eventyrlystne vinelsker, der ønsker at udforske hvidvin fra forskellige dele af verden. Den er også en fremragende gaveidé og en god måde at imponere gæster med et bredt udvalg af vinmuligheder.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna