Indlæser...

Hvidløgspresser Easy Clean ZYLISS® 16x3cm

Varenummer
689603
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

109,00 kr.

Beskrivelse

Nem rengøring og effektiv hvidløgspresser fra ZYLISS®

Denne hvidløgspresser fra ZYLISS® er det perfekte redskab til at tilføje smag til dine retter. Med dens jævne gennemløb af hvidløg kan du nemt tilberede lækre måltider. Den er designet med nem rengøring i tankerne, da den har et aftageligt håndtag og en bundplade med en åben væg, der gør det nemt at skrabe hvidløget af.

Hvidløgspresseren har et ekstra stort kammer, der kan rumme flere fed hvidløg ad gangen, hvilket sparer dig tid og besvær. Den er lavet af holdbare materialer som ABS, rustfrit stål og glasfiber, der sikrer langvarig brug og nem vedligeholdelse.

En anden praktisk funktion er, at denne hvidløgspresser tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen endnu lettere. Med dens stilfulde hvid-grå farve og kompakte størrelse på 16x3 cm, vil denne hvidløgspresser være et perfekt tilbehør til dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna