Indlæser...

Hvid Vinkøler 3L

Varenummer
680062
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 149,25 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 25% (50 kr)

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Hvid Vinkøler 3L


Introduktion:

Den hvide vinkøler med en kapacitet på 3 liter er en elegant og praktisk løsning til at holde din hvidvin afkølet og klar til servering. Denne vinkøler er ideel til fester, sammenkomster og andre begivenheder, hvor du ønsker at præsentere og servere din hvidvin på en stilfuld måde. Med dens rummelige design kan du opbevare en betydelig mængde hvidvin og holde den kølig i længere tid, så den forbliver frisk og velsmagende.


Funktioner og fordele:

1. Kapacitet på 3 liter: Denne vinkøler har en imponerende kapacitet på 3 liter, hvilket giver dig mulighed for at opbevare en tilstrækkelig mængde hvidvin til at imødekomme dine gæsters behov. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for afkølet vin under festen.

2. Effektiv køling: Vinkøleren er designet til at holde din hvidvin kølig i længere tid. Du kan placere isterninger eller istasker i vinkøleren for at opretholde den ønskede temperatur og sikre, at vinen forbliver afkølet og velsmagende.

3. Elegant design: Den hvide vinkøler har et stilfuldt og moderne design, der vil tilføje et strejf af elegance til din begivenhed. Den hvide farve giver et friskt og rent udseende, der passer godt sammen med forskellige dekorationer og bordopsætninger.

4. Holdbar konstruktion: Vinkøleren er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer, at den kan modstå brug i længere tid. Den er designet til at være robust og modstandsdygtig over for stød eller slag, så du kan nyde dens brug i mange arrangementer fremover.

5. Nem rengøring: Vinkøleren er let at rengøre efter brug. Du kan blot skylle den med varmt vand og mildt sæbevand eller tørre den af med en fugtig klud. Dette gør det bekvemt at holde den ren og klar til næste brug.


Anvendelse:

1. Fyld vinkøleren med hvidvin efter behov.  placere flasker med hvidvin i den.

2. Tilføj isterninger eller istasker i vinkøleren for at opretholde en kølig temperatur. Dette hjælper med at holde vinen afkølet, når den serveres.

3. Placer vinkøleren på et egnet sted, hvor den er synlig og nemt tilgængelig for dine gæster.

4. Servér din hvidvin direkte fra vinkøleren og nyd den kølige og forfriskende smag.


Opdag den praktiske og stilfulde løsning til at holde din hvidvin afkø

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna