Indlæser...

Hot Drik sæt/5 Ravenhead® 26 cl

Varenummer
689128
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 139,00 kr. Normalpris 179,00 kr.
Spar 22% (40 kr)

Beskrivelse

Hot Drik sæt/5 fra Ravenhead® - Perfekt til elskere af varme drikke

Dette Hot Drik sæt fra Ravenhead® er det ideelle valg for alle, der elsker varme drikke. Sættet kombinerer holdbare og kvalitetsfulde Entertain-glas med praktiske tilbehør, der gør det nemt at skabe lækre drikkevarer.

Glassene i sættet har en kapacitet på 26 cl og er lavet af klar glas med en sølvfarvet rustfrit stål kant. De er både stilfulde og funktionelle og kan tåle opvaskemaskine, hvilket gør dem nemme at rengøre efter brug.

Udover glassene indeholder sættet også praktiske tilbehør, herunder 2 lang skeer, en metal skabelon og et opskriftskort. Disse tilbehør gør det nemt at lave forskellige varme drikke og tilføjer en ekstra dimension til din drikkeoplevelse.

Det hele er pakket i en flot gaveæske, hvilket gør dette sæt til en perfekt gave til en elsker af varme drikke. Uanset om det er til dig selv eller til en ven, vil dette Hot Drik sæt fra Ravenhead® med sikkerhed imponere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna