Indlæser...

Hoshizaki IM-30CWNE isterningsmaskIne 32kg

Varenummer
9794
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

21.149,00 kr.

Beskrivelse

Hoshizaki IM-30CWNE - Den Smarte Japanske Isterningsmaskine

Denne Hoshizaki IM-30CWNE isterningsmaskine er et must-have til både barer og restauranter. Den japanske maskine er kendt for sin avancerede teknologi og høje kvalitet. Med modelnummeret IM-30CWNE kan denne maskine producere op til 32 kg is på kun 24 timer.

Maskinen bruger frysemidlet R134a, som er almindeligt anvendt i isterningsmaskiner. Du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at arbejde med denne maskine, og du vil elske den avancerede teknologi, der er indbygget i den. Aldrig mere vil du løbe tør for is, og dine gæster vil være glade for den konstante forsyning.

Denne isterningsmaskine måler 398 x 446 x 695 mm og har en opbevaringskapacitet på 11,5 kg. Den er lavet af rustfrit stål og har en elegant sølvfarve. Med en spænding på 220-240V / 1/50 Hz og en effekt på 270 W er denne maskine både kraftfuld og energieffektiv.

Med en isstørrelse på 28x28x32 mm producerer denne maskine klassiske isterninger, der passer til enhver drink eller cocktail. Så hvis du vil have en pålidelig og smart isterningsmaskine, er Hoshizaki IM-30CWNE det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna