Indlæser...

Honning Meadow 350 g

Varenummer
683952
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Meadow Honning, en naturlig og velsmagende honning, der er indsamlet fra blomsterengen. Denne honning er et ægte vidunder fra naturen og vil tilføje en lækker og delikat smag til dine favoritretter.


Meadow Honning er indsamlet af bier, der har hentet nektar fra blomster på blomsterengen. Resultatet er en honning med en subtil og skøn smag af blomster, der vil vække dine smagsløg og give en autentisk oplevelse af naturens sødme.


Denne honning er ideel til at søde din te eller kaffe og kan også anvendes som en velsmagende erstatning for sukker i forskellige opskrifter. Prøv at sprede den på dit brød eller kombinere den med ost for at skabe en perfekt harmoni af smag og tekstur.


Vores Meadow Honning er naturlig og fri for tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser. Den er blevet skånsomt behandlet for at bevare alle de gode næringsstoffer og den autentiske smag.


Opdag den autentiske smag af Meadow Honning og lad dig forføre af naturens sødme. Prøv vores naturlige og velsmagende honning fra blomsterengen og oplev en smagsoplevelse fyldt med delikatessen fra naturen. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna