Indlæser...

Honning Leatherwood 350 g

Varenummer
683951
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Leatherwood Honning er en eksklusiv honning af høj kvalitet, der er indsamlet fra Leatherwood-skoven. Denne skov er beliggende i Tasmanien, Australien, og er hjemsted for den sjældne og unikke lædertræsblomst. Det er denne blomsts nektar, der giver honningen dens særlige smag og aroma.


Hver 350g glas Leatherwood Honning tilbyder en ren og naturlig sødme, der vil glæde dine smagsløg. Den har en karakteristisk smag med subtile noter af blomster og en let krydret undertone. Denne honning er perfekt til at sprede på brød, til at søde din te eller som en lækker ingrediens i dine yndlingsretter.


Leatherwood Honning er kendt for sin høje kvalitet og for at være fri for tilsætningsstoffer eller kunstige ingredienser. Den er indsamlet og produceret med omhu for at bevare honningens naturlige egenskaber og smag.


Opdag den rige og karakteristiske smag af Leatherwood Honning i 350g glas. Forkæl dig selv med denne ren og naturlig honning og oplev den unikke smagsoplevelse, der kommer fra lædertræsblomsten. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna