Indlæser...

Honning Christmas Bush 350 g

Varenummer
683950
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Christmas Bush Honning på 350 g, der tilbyder en velsmagende og unik smagsoplevelse med en juleagtig sødme. Denne honning er indsamlet fra blomsterne på Christmas Bush-træet og er en ægte delikatesse.


Christmas Bush Honning har en distinkt smag med noter af sødme og varme, der giver dig en fornemmelse af julens hygge. Den tilføjer en lækker og aromatisk dimension til dine julelækkerier som julekager, brød, gløgg eller andre juleopskrifter.


Vores Christmas Bush Honning kan også bruges til at søde din te og skabe en ekstra juleagtig smagsoplevelse. Den er et specielt twist, der vil tilføje en festlig stemning til dine drikkevarer og opskrifter.


Denne honning er naturlig og uden tilsætningsstoffer. Den er blevet skånsomt indsamlet fra blomsterne på Christmas Bush-træet, der vokser i de smukke juleomgivelser.


Oplev julestemningen i dit køkken med vores Christmas Bush Honning. Prøv denne velsmagende honning og lad den juleagtige sødme fortrylle dine smagsløg. Gør dine julelækkerier ekstra specielle med vores Christmas Bush Honning. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna