Vinholdere

Vores udvalg består af vinholdere i forskelligt materiale og du har dermed muligheden for at få en vinholder i træ, en vinholder i metal eller en vinholder i stål. Du finder din nye vinreol i vores brede udvalg. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Bacchus vinreol 2 stk. sort lak - 48,4 cm W500S by Luigi Borm color Sort
  Bacchus vinreol 2 stk. sort lak - 48,4 cm
  459,00 kr.
 2. Vinreol - Egetræ ST10007 by Steel-Function color Sort
  Vinreol - Egetræ
  379,00 kr.
 3. VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER ST58249 by Steel-Function color Sort
  VINREOL TIL VÆG 8 FLASKER
  269,00 kr.
 4. Final Touch vinreol 12 flaske FTR0124 by Final Touc color Sort
  Final Touch vinreol 12 flaske
  609,00 kr.
 5. Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl. 24981 by BARLIFE color Sort
  Vinreol NOOK Vin Rack- 50 fl.
  2.129,00 kr.
 6. Vinreol NOOK Vin Rack- 3 fl. 24978 by BARLIFE color Sort
  Vinreol NOOK Vin Rack- 3 fl.
  179,00 kr.
 7. Vinologi vægmonteret kromstativ - 6 sektioner BHGWM6 by Vinology color Sort
  Vinologi vægmonteret kromstativ - 6 sektioner
  309,00 kr.
 8. Flaskeholder CUBETO ZACK® 820554 by ZACK color Sort
  Flaskeholder CUBETO ZACK®
  319,00 kr.
 9. Vinreol NOOK Vin Rack- 25 fl. 24980 by BARLIFE color Sort
  Vinreol NOOK Vin Rack- 25 fl.
  979,00 kr.
 10. Flamingo Champagnekøler - Guld FL-P-BWL-GLD by BARLIFE color Sort
  Flamingo Champagnekøler - Guld
  4.779,00 kr.
 11. Vinreol - Valnød ST10006 by Steel-Function color Sort
  Vinreol - Valnød
  389,00 kr.
Stigende orden

Hos Barlife tilbyder vi et udsøgt sortiment af flotte vinholdere og vinreoler.

Det er uanset, om du har brug for en smuk vinholder til fremvisning af en håndfuld vine eller en praktisk vinreol med masser af plads.

I vores sortiment finder du vinreoler i fast størrelse, men også de meget populære modulbaseret modeller. Med dem kan du få din vinreol i den størrelse, som du ønsker.

HOLD STYR PÅ VINEN MED EN VINREOL

Vin er meget populært i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk gerne vil have nogle flasker på lager. Med vores mange flotte vinholdere og vinreoler, har du mulighed for at opbevare dine flasker flot og praktisk.

I vores sortimentet finder du både smarte vinholder til væg, som ofte bruges til et par håndfulde vinflasker.

Ud over en væghængt vinholder, tilbyder vi også vinreoler af den mere praktiske slags. Her handler det om at have plads til mange flasker, uden at det fylder for meget.

Har du en restaurant eller bar, hvor du gerne vil vise et udvalg af dine vinflasker frem, så er vinflaskestandere det du har brug for.  Disse fås til 1 eller 3 flasker. Til standerne hører der en lille tavle til, hvor du kan skrive lidt om vinene, så de præsenteres på en flot måde.

 

VINREOL TIL FÅ ELLER MANGE FLASKER

Selvom du måske kun ligger inde med få vinflasker, så er det vigtigt at de opbevares korrekt. Vinflasker skal helst ligge ned, så korkproppen rører ved vinen. Dette gøres for at sikre, at korkproppen ikke bliver tørret ud. Tørres korken ud vil proppen blive utæt, og der vil trænge ilt ned til vinen. Iltes en vin, vil den modnes meget hurtigt, og det opdages desværre typisk først, når vinen åbnes.

En vin der er blevet iltet, vil ofte være udrikkelig. Med en vinreol er du sikker på, at dine flasker ligger i den rigtige position. Samtidigt er alle vinreolerne, som vi sælger, bygget solidt så de kan holde til det angivne antal flasker.

Pas på med “gør-det-selv” løsninger. Det kan blive dyr omgang, hvis din hjemmelavet vinholder braser sammen.

I vores sortiment finder du vinreoler, som kan have fra 9 til 50 vinflasker. Når du skal opbevare op mod 50 flasker vin, så kan en vinholder i jern være en solid og god løsning.

Har du ikke så mange vinflasker, kan du med fordel købe en vinholder til dit skab eller køleskab. Ved at placere din vinreol ovenpå køleskabet eller skabet, tager den ikke ekstra gulvplads fra dit hjem, hvilket kan være særdeles praktisk, hvis du ikke har oceaner af plads.

Med en vinholder til en reol har du også muligheden for at integrere din vinholder i reolen, og dermed har du altid vinflaskerne lige ved hånden, samtidig med det ser enormt dekorativt ud.

I bund og grund kræver det ikke en hel masse, for at kan finde plads til at have et lille udvalg af vinflasker stående. Der findes et utal af løsninger, hvor du kan have en vinholder til din hylde, til dit køleskab eller til din reol.  

 

PLACER DIN VINHOLDER KORREKT

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor du placerer din vinreol. Der er en række vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på ved vinopbevaring. Vinene skal ligge ned, og så skal de placeres et køligt og mørkt sted.

Luftfugtighed kan også have en afgørende rolle, men i Danmark skal man ikke tænke så meget over det. Her har vi en ret stabil og fornuftig luftfugtighed.

Når du sætter en vinholder op, så hav vinduer og sollys i tankerne. Sollys og UV-stråler, kan forringe aldringsprocessen i vinen.

Har du en vinholder, som hænger på væggen i køkkenet eller i spisestuen, så lad være med at hænge de dyre flasker i den. Mange vine er drikkeklar, og der sker intet ved, at denne type vin hænger fremme i 1-2 år. Har du ikke en kølig mørk kælder til din vinreol, så er et vinkøleskab et godt alternativ. Du kan finde et stort udvalg af vinkøleskabe lige her.

 

Den kreative ”gør-det-selv-løsning”

Selvom vi tidligere har kommet med vores forbehold i forhold til gør-det-selv-løsningen, så er der dog især en populær og kreativ måde, at bygge sin egen vinholder på.

På nettet florerer der nemlig flere opskrifter på, hvordan du kan bygge en vinholder af en palle, som faktisk kan ende ud i et ganske flot resultat.

Dog vil vi ikke anbefale dig at bygge din vinholder af paller, hvis du ikke er den store handymand, da risikoen for at den braser sammen, og en masse gode flasker vil gå til spilde, er temmelig stor.

Tænk derfor en ekstra gang, inden du giver dig i kast med et sådant projekt, eller rådfør dig i det mindste med nogen, som er erfarne med at bygge forskellige ting.

Men lider du ikke af ”De 10 tommelfingre syndromet”, så har du virkelig muligheden for at bygge en utrolig flot vinholder til din væg af træ, som uden tvivl vil imponere dine gæster.

 

Atypiske vinholdere

Det behøver ikke kun være de klassiske vinholdere og reoler til vinflasker, som nødvendigvis er den eneste mulige løsning. Måske er der andre måder at opbevare vin på, som passer bedre til dig.

Er du f.eks. mere til at købe vin på karton, er det måske i højere grad en vinholder til papvin, som du er på udkig efter. Vi forhandler dog ikke selv en vinholder til kartonvin, men de findes rundt omkring, og måske kunne det være en løsning for dig.

Til gengæld så har vi en vildt autentisk og vintage inspireret vinholder, som måske mere korrekt skal beskrives som en vindispenser. Dispenserne er formet som vintønder i træ og der er 3 forskellige varianter.

Den helt store variant kan indeholde op til 10 liter vin. Derudover kan du få en variant som er halvt så stor, som både findes i lyst træ og i sortmalet træ. Især den ene vinholder i sort, har et meget stilrent udtryk, og repræsenterer en måde at skænke vin på, som ikke ses i særligt mange hjem.

Denne vinholder kan rumme op til 5 liter vin og dermed giver det dig også muligheden, for at hælde din kartonvin på 3 liter i denne vinholder. På den måde har du pludselig en ganske unik 3 liters vinholder, som ovenikøbet sagtens kan rumme lidt ekstra vin, hvis det skulle være.

Vores vinholder til 3 eller 5 liter i lyst træ, vil også pynte et ethvert hjem og gøre hele sanseoplevelsen i det at drikke et glas vin fuldstændig magisk.

Der findes altså som sagt et hav af forskellige måder, hvorpå du kan opbevare din vin, så det handler først og fremmest om at finde ud af, hvilken løsning der fungerer bedst for dig.

 

Den smukke vinholder fra ENOTECA

Hvis du skal forkæle dig selv med en smuk vinholder, og selvfølgelig skal du det, så vil vi anbefale dig at kigge over på ENOTECA. Vi har nemlig to af deres vinholdere her i sortimentet, og de udmærker sig begge med deres smukke simplicitet.

Enkelthed, kvalitet og flot design er grundstenene for ENOTECA’s to vinholdere, og det vil du slet ikke være i tvivl om, når du ser dem. Her hos os finder du deres vinholder i henholdsvis lyst træ og mørkt træ. Og uanset hvilken af modellerne, som du føler dig mest fascineret af, er de bestemt ikke beregnet til at blive gemt væk nede i kælderen.

Denne type vinholder er beregnet til at hænge op på væggen, og derfor er den også perfekt til dig, som ønsker at fremvise de bedste vinflasker fra din samling. Det oplagte valg ville være at hænge den i stuen, men hvis du har et stort køkkenalrum, vil den naturligvis også passe perfekt ind der.

I forhold til kapaciteten, kan vinholderne fra ENOTECA bære op til 10 vinflasker ad gangen, hvilket jo er et perfekt antal, da det hverken er for lidt og heller ikke bliver for voldsomt.

ENOTECA er altså et rigtig godt bud på et brand, som producerer fantastiske vinholdere til det vinelskende hjem.


HVILKEN VINREOL SKAL JEG VÆLGE?

Det kan være svært at vælge i blandt de mange fine vinreoler og vinholdere. En iøjnefaldende forskel mellem de forskellige typer vinreoler i vores sortiment er facon og materiale, hvorfor du med fordel kan vælge ud fra præferencer. 

Derudover finder du både væghængte udgaver samt modeller, der skal placeres på en overflade. Derfor bør du selvfølgelig også have for øje, hvor vinreolen skal placeres. 

En anden utrolig vigtig ting er vinreolens størrelse. Det er nemlig ikke helt uden betydning, hvor mange flasker, der kan opbevares på reolen. Så vælg også gerne vinholder med fokus på størrelsen, så din vinreol passer til, hvor stor din samling af vin er. Hos BarLife har vi både vinholdere, der passer til et par flasker, men du finder også nogle ekstravagante vinreoler, der kan opbevare op mod 50 flasker.

Det kan være svært at beslutte, hvor stor en vinreol, der er passende. Dertil er fordelen ved eksempelvis NOOK Vin Rack dog, at du kan sætte dem sammen. Dette giver muligheden for, at du kan udvide din vinreol og dermed også din vinsamling over tid. Dermed skal du ikke bekymre dig om du får valgt en vinreol, der bliver for lille eller for stor. 

 

Du er mere end velkommen til at søge inspiration i vores udvalg af vinholdere her på siden.

Rigtig god fornøjelse!     

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna