Indlæser...

Holder til Speedracks (sæt af 2)

Varenummer
9755
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Praktiske holdere til speedracks

I en bar kommer man ikke udenom at have nogle speedracks, hvor man kan have sine flasker stående. Men disse speedracks kan naturligvis ikke hænge af sig selv, hvorfor du får brug for nogle holdere til de pågældende speedracks. Disse speedracks har en længde på 24 cm og så er de lavet af rustfrit stål. Når først du har fastgjort holderne til dine speedracks, så vil det være nemt at sætte dine speedracks ovenpå. I hver en pakke er der to stk. Og de passer både til double speedracks med 2x6 flasker og til dobbelt speedracks 2x8 flasker. Derudover passer holderne også til speedracks 6 flasker og speedracks 8 flasker, så der er her tale om nogle holdere som kan bruges til de fleste forskellige racks.
 
Længde (cm): 24,0 Bredde (cm): 2,5 Materiale: rustfrit stål Emballage: 2 stk Passer til: Double Speedracks 2x6 flasker (198-1) Dobbelt Speedracks 2x8 flasker (198-2) Speedracks 6 flasker 197-1) Speedracks 8 flasker (197-2)
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna