Indlæser...

Hjerte drinkspind - 100 stk.

Varenummer
9301
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

135,00 kr.

Beskrivelse

Hjerte drinkspinde til dig der snart skal holde hjerternes bedste fest

Hjerte drinkspinde er der sikkert mange der forbinder med romantiske og eksotiske drinks med dejlig smag af frugter eller bær. Og disse drinkspinde bliver nok også mest brugt på den måde – som pynt til de flotteste og farverige drinks for det forelskede par. Men hjerter er så meget andet. Det er også liv, og kærlighed til mere end en anden person. Skal du en dag holde en hjerternes fest, må du pynte dine drinks med disse flotte røde hjerte drinkspinde.

En god gaveide
Vi leverer dem i pakker a 100 stk., og farven er rød. De er også meget velegnede til en god gaveide til den du elsker allermest i verden, en ven eller din bedste veninde. Når du pynter dine skønne drinks med hjerter, passer det helt perfekt sammen med for eksempel frosne jordbær eller hindbær som isterninger. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna