Indlæser...

Highland Park "Daner" Single Malt Scotch

Varenummer
686039
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.119,00 kr.

Beskrivelse

Highland Park "Daner" Single Malt Scotch - En Hyldest til Nordisk Historie

Highland Park "Daner" Single Malt Scotch er en særlig udgave fra det berømte Highland Park destilleri på øen Orkney i Skotland. Destilleriet er kendt for at producere nogle af verdens fineste single malt whiskyer, og "Daner" er ingen undtagelse.

Denne whisky er inspireret af den nordiske mytologi og den vigtige rolle, som vikingerne, herunder danskere, har spillet i historien på Orkney-øerne. "Daner" er dedikeret til den danske vikingekonge, der siges at have regeret over Orkney-øerne i det 9. århundrede.

Highland Park "Daner" er en del af destilleriets Valhalla Collection, der fejrer de fire legendariske nordiske guder: Thor, Loki, Freya og Odin. Denne whisky er modnet i håndlavet egefade, der er omhyggeligt udvalgt af destilleriets mestre. Resultatet er en whisky med en smuk ravfarve og en kompleks aroma.

Duften af "Daner" er præget af søde frugter, vanilje, røg og subtile krydderier. Smagen er afbalanceret og nuanceret med en blanding af røget malt, tørret frugt, chokolade og lette krydderier. Eftersmagen er lang og varm med en behagelig røget karakter.

Highland Park "Daner" Single Malt Scotch er en whisky, der vil imponere enhver whiskyelsker med sin dybde, kompleksitet og hyldest til nordisk historie.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna