Indlæser...

Highland Park 18 YO Single Cask Limited Release FL 70

Varenummer
678703
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.599,00 kr.

Beskrivelse

Highland Park 18 YO Single Cask Limited Release FL 70

Denne eksklusive Highland Park 18 YO Single Cask Limited Release er en sjælden og begrænset udgave af en fantastisk whisky. Den er modnet i 18 år i first-fill sherry seasoned europæisk egetræsfad og er kun produceret i 565 flasker i alt.

Whiskyen har en kompleks aroma af friskplukket pære og ingefær med en sød banan undertone. Der er også en mild antydning af brændt cedertræ og varme krydrede noter. Du vil også kunne smage søde clementiner, nelliker, toffee, honningkager og gammeldags lakrids.

Den lange finish byder på varme vinterkrydderier, lakrids og citrusskal, der er indhyllet i en subtil tørverøg. Farven på whiskyen er en flot dyb rubinrød, som er naturligt fremkommet af fadets unikke egenskaber.

Denne Highland Park 18 YO Single Cask Limited Release er en must-have for enhver whiskyentusiast, der ønsker at opleve en eksklusiv og kompleks smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna