Indlæser...

Hidden Loot Dark Reserve

Varenummer
682257
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Hidden Loot Dark Reserve rom pakke er en eksklusiv samling af produkter, der er designet til at give dig en enestående og luksuriøs oplevelse med rom. Pakken indeholder følgende indhold:


- Naud Hidden Loot - Dark Reserve Rum, 70 cl: Denne rom er en del af Naud Hidden Loot-serien og er kendt for sin dybe og komplekse smag. Den er lavet med omhu og omfatter udvalgte ingredienser for at opnå en raffineret og autentisk romoplevelse. Denne Dark Reserve Rum har noter af karamel, vanilje og tropiske frugter, der skaber en rig og intens smagsprofil.


- 8 stk. Luksuschokolade, 120 g: Disse luksuriøse chokoladestykker er håndlavede med omhu og er lavet af nøje udvalgte ingredienser. De tilføjer en ekstra dimension af luksus til din oplevelse og giver en dejlig kombination af chokoladesmag og tekstur.


- Mandler m/karamelchokolade, 100 g: Disse lækre mandler er omgivet af en skøn karamelchokolade, der tilføjer sødme og crunch til oplevelsen. De er perfekte som en delikat snack eller som en kombination til at nyde sammen med rommen.


Alle produkterne er pakket i en kartonæske med træuld, der tilføjer en rustik og elegant præsentation til pakken.


Hidden Loot Dark Reserve rom pakke er ideel til rom-elskere, der ønsker at forkæle sig selv eller give en luksuriøs gave til en særlig person. Det er en perfekt kombination af rom, chokolade og snacks, der skaber en harmonisk og lækker smagsoplevelse.


Med sin omfattende indhold og den eksklusive præsentation er Hidden Loot Dark Reserve rom pakke perfekt til at skabe en særlig stemning eller fejre en særlig lejlighed. Forkæl dine sanser og nyd denne unikke samling af produkter, der er nøje udvalgt for at tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna