Indlæser...

Hernö Pink Gin FL 50

Varenummer
689659
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

289,00 kr.

Beskrivelse

Hernö Pink Gin er en moderne og smagsfuld ginvariant, der har en skøn lyserød farve og en unik smagsprofil. Denne gin er blevet skabt med omhu for at tilbyde en anderledes ginoplevelse. Her er nogle af de vigtigste træk ved Hernö Pink Gin FL 50:


1. Lyserød Farve: Hernö Pink Gin har sin karakteristiske lyserøde farve takket være tilsætningen af naturlige smagsgivere eller botaniske ingredienser som hindbær eller jordbær.


2. Smagsprofil: Denne gin har en frugtagtig og floral smagsprofil med noter af røde bær, citrus og enebær. Den er kendt for sin blide og delikate smag.


3. Alsider og Nydelse: Hernö Pink Gin kan nydes på forskellige måder. Den kan serveres i en klassisk gin og tonic med en frisk hindbær- eller jordbærskive som garniture. Den er også velegnet til at bruge i cocktails og mixerdrinks.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 50 cl (500 ml), hvilket giver en passende mængde til at eksperimentere med forskellige cocktails og opskrifter.


5. Anvendelsesmuligheder: Hernö Pink Gin er velegnet til at tilføje en festlig og frugtagtig twist til dine drinks. Den er ideel til sommerfester og specielle lejligheder.


Hernö Pink Gin FL 50 (500 ml) er en stilfuld og smagsfuld gin, der er ideel for dem, der ønsker at tilføje en frugtagtig og farverig dimension til deres ginoplevelse. Den lyserøde farve gør den visuelt tiltalende, og dens delikate smagsprofil gør den til en alsidig gin, der kan bruges i en række forskellige cocktails og drinks. Denne pink gin er perfekt til at skabe en festlig stemning og imponere dine gæster med en unik og velsmagende spiritusoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna