Indlæser...

HC Andersen Gin FL 70

Varenummer
676296
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

HC Andersen Gin FL 70


Få en smag af eventyr og dansk kreativitet med HC Andersen Gin FL 70. Denne unikke gin er dedikeret til den verdensberømte danske forfatter H.C. Andersen og er skabt med omhu og lidenskab for at hylde hans fantastiske værker.


HC Andersen Gin FL 70 er destilleret med en harmonisk blanding af nøje udvalgte botanicals, der giver en kompleks og velafbalanceret smagsprofil. Den har noter af enebær, korianderfrø og citrus, der skaber en forfriskende og aromatisk oplevelse.


Denne flaske på 70 cl indeholder den perfekte mængde gin til at nyde alene eller i spændende cocktails. Lad dig forføre af HC Andersen Gins unikke karakter og lad dine smagsløg tage på en eventyrlig rejse.


Opdag HC Andersen Gin FL 70 og lad dig inspirere af magien og fantasiens verden, mens du nyder en gin, der hylder en af Danmarks største forfattere. Skål i stil og lad dig fortrylle af denne bemærkelsesværdige gin.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna