Indlæser...

Hawaiikrans Sommerblink (med LED-lys)

Varenummer
697676
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

SOMMERBLINKENDE HAWAIIKRANS MED LED-LYS

Gør dig klar til sommerfester og festivaler med denne sjove og festlige Hawaiikrans. Denne krans er udstyret med LED-lys, der blinker og skaber en festlig stemning. Uanset om du skal til en strandfest, en temafest eller bare ønsker at tilføje lidt ekstra sjov til din påklædning, er denne krans det perfekte tilbehør.


Denne Hawaiikrans er lavet af holdbart materiale og er behagelig at have på. Den er let at justere, så den passer til enhver hovedstørrelse. Med LED-lysene kan du skabe en unik og iøjnefaldende stil, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden.


Uanset om du vil tilføje lidt ekstra sjov til din sommergarderobe eller ønsker at skabe en festlig stemning til en særlig begivenhed, er denne sommerblinkende Hawaiikrans et must-have tilbehør.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna