Indlæser...

Havreklid Sun Island 1KG

Varenummer
671305
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

58,00 kr.

Beskrivelse

Havreklid fra Sun Island - Et Sundt og Allsidigt Alternativ

Havreklid fra Sun Island er et næringsrigt produkt, der kan bruges i forskellige madlavningssammenhænge. Havreklid er lavet af den valset kerne af hel havre, hvor den hårde skal er fjernet. Det kan bruges som et alternativ til havregryn eller i bagværk for at tilføje ekstra fiber og tekstur.

Havreklid er en kilde til energi med 1500kj/360 kcal pr. 100g. Det indeholder også 7,9 g fedt, hvoraf 1,5 g er mættede fedtsyrer. Kulhydrater udgør 51 g, herunder 1,7 g sukkerarter. Der er også 15 g protein og 40 g kostfibre i havreklid. Det er saltfrit og et godt valg for dem, der ønsker at øge deres fiberindtag.

Dette produkt indeholder kun 100% havreklid og er pakket i en praktisk 1 kg pakke. Det kan opbevares ved en temperatur mellem 15° og 25° og har en holdbarhed på 540 dage, når det er uåbnet. Hvis det er åbnet, skal det bruges inden for 405 dage.

Uanset om du ønsker at tilføje ekstra fiber til din kost eller eksperimentere med nye opskrifter, er havreklid fra Sun Island et sundt og alsidigt valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna