Indlæser...

Håndsminke spejl OLOMO ZACK®

Varenummer
689508
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

769,00 kr.

Beskrivelse

OLOMO ZACK® Håndsminke spejl - Perfekt til Makeup og Skønhedsrutinen

Dette håndsminke spejl fra OLOMO ZACK® er et must-have til enhver makeup-entusiast. Med sin sorte farve og elegante design tilføjer det et moderne touch til dit badeværelse eller makeup-område. Spejlet er lavet af 18/10 pulverlakeret stål og glas, hvilket sikrer både holdbarhed og en smuk finish.

Med en diameter på 14,6 cm og dimensionerne 22,5x30,2x10 cm er dette spejl perfekt til at se alle detaljer i dit ansigt under påføring af makeup. Det er let at justere vinklen, så du kan få den bedste belysning og det mest præcise resultat.

Uanset om du er professionel makeup-artist eller bare elsker at eksperimentere med forskellige looks derhjemme, vil dette OLOMO ZACK® Håndsminke spejl være din bedste ven i skønhedsrutinen.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna