Indlæser...

Håndklædekrog Stort Sæt Sort ZACK®

Varenummer
689499
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

309,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart og stilfuldt håndklædekrog sæt fra ZACK®

Dette håndklædekrog sæt fra ZACK® er det perfekte valg til at organisere og hænge dine håndklæder i badeværelset. Med en diameter på 1,9 cm og en dybde på 4 cm er disse kroge kompakte og passer perfekt til ethvert rum.

Krogene er lavet af 18/10 rustfrit stål og er pulverlakeret i en elegant sort farve. Dette sikrer ikke kun holdbarhed, men tilføjer også et moderne og stilfuldt touch til dit badeværelse.

Uanset om du har brug for et sted at hænge dine håndklæder eller andre genstande, er dette håndklædekrog sæt fra ZACK® det ideelle valg. Med sin holdbarhed og stilfulde design vil det med sikkerhed opfylde dine behov og tilføje et strejf af elegance til dit badeværelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna