Indlæser...

Håndklædekrog Rund Sort DUPLO ZACK®

Varenummer
689501
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart og Stilfuldt Håndklædekrog fra DUPLO ZACK®

Denne håndklædekrog fra DUPLO ZACK® er det perfekte tilbehør til dit badeværelse eller køkken. Med sin runde form og sorte farve tilføjer den et moderne og stilfuldt touch til enhver indretning. Krogen er lavet af 18/10 SS med pulverlakering, hvilket sikrer både holdbarhed og en flot finish.

Med en diameter på 5,5 cm er denne håndklædekrog rummelig nok til at hænge dit håndklæde eller viskestykke, samtidig med at den ikke optager for meget plads på væggen. Den sorte farve giver et elegant udseende og passer perfekt til enhver farveskema.

Uanset om du har brug for en krog til dit badeværelse, køkken eller entré, vil denne håndklædekrog fra DUPLO ZACK® være et praktisk og stilfuldt valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna